Ηθική

του Αλέξανδρου Φατση - Οι βίγκαν συχνά συζητάμε μεταξύ μας αν μια πράξη μπορεί να θεωρηθεί βίγκαν ή όχι. Για παράδειγμα η κατανάλωση ενός τροφίμου ή η συμμετοχή σε μια δραστηριότητα.
Έχοντας πλέον γίνει θεσμός για τα βίγκαν δρώμενα της Αθήνας, τo μεγαλύτερο vegan φεστιβάλ στην Ελλάδα, το 3ο Vegan Life Festival είναι γεγονός! Είτε είστε βίγκαν είτε όχι, την Κυριακή 7 Οκτωβρίου, 2018, από τις 11:00 έως τις 23:00, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, να απολαύσετε ξεχωριστές βίγκαν γεύσεις, δραστηριότητες και happenings! Ανάμεσα σε άλλα, οι […]
Η πλειονότητα των διαφημίσεων που εμφανίζονται στο site μας προέρχονται από το δίκτυο Adsense της Google. Αυτό σημαίνει ότι δεν επιλέγουμε εμείς ποια εταιρεία/διαφήμιση θα εμφανιστεί. Αντιθέτως η Google εμφανίζει με βάση τα ενδιαφέροντα και το ποια άλλα site έχει επισκεφθεί ο κάθε χρήστης. Όπως καταλαβαίνει κανείς έχουμε βάλει φίλτρα ώστε να μην εμφανίζονται διαφημίσεις […]
Δέκα πράγματα που συμβαίνουν καθημερινά στις φάρμες εκτροφής και δεν θα πιστέψετε ότι είναι νόμιμα.
Σύμφωνα με την επιστήμη, τα ψάρια και τα καρκινοειδή είναι συναισθανόμενα πλάσματα: σκέφτονται,νιώθουν, αντιδρούν, θυμούνται και πονάνε.
Πώς να μιλήσουμε για τα δικαιώματα των ζώων; Από ποια οπτική και από ποιο εννοιολογικό πλαίσιο;
Πώς ένας κρεατοφάγος άλλαξε οπτική. Η εμπειρία του Μάριου μας εμπνέει όλους.
Η επιστήμη της ψυχολογίας εξηγεί πώς γίνεται κάποιος να είναι ενάντια στην κακοποίηση των ζώων αλλά ταυτόχρονα να χρηματοδοτεί τον βασανισμό και τη σφαγή τους.
Η συνεργασία και οι συμμαχίες με άλλα κινήματα μπορούν να συμβάλλουν τα μέγιστα στην εξάπλωση του βιγκανισμού.
Μην εμποδίζεις την εξάπλωση του βιγκανισμού. Γίνε ο βίγκαν που θα ήθελες να γνωρίσεις πριν γίνεις κι εσύ βίγκαν!