Όσοι είμαστε βίγκαν εδώ και κάποιο διάστημα, γνωρίζουμε ότι δεν είναι κάτι καθολου δύσκολο να να είσαι βίγκαν. Απολαμβάνουμε υπέροχα φαγητά και γενικώς ζούμε τη ζωή μας όπως και όταν τρώγαμε ζώα. Το μόνο που έχει αλλάξει είναι ότι δεν χρηματοδοτούμε απίστευτη βαρβαρότητα.

Παρόλα αυτά, όταν ξεκινάει κάποιος, όλα του φαίνονται βουνό. Όχι μόνο στον βιγκανισμό βέβαια. Σε οτιδήποτε.

Ειδικά για τον βιγκανισμό όμως, η μετάβαση μπορεί να είναι πανεύκολη. Αρκεί κανείς να γραφτεί στο δωρεάν πρόγραμμα “Βίγκαν σε 10 Εβδομάδες”!

Πρόκειται έναν δωρεάν οδηγό που θα κάνει την αλλαγή της διατροφής σου εύκολη και διασκεδαστική.Κάθε εβδομάδα θα λαμβάνεις ένα ηλεκτρονικό μήνυμα με συμβουλές και πηγές που θα βοηθήσουν στην αλλαγή της διατροφής σου σε βίγκαν. Μπορείς επίσης να γραφτείς στην ομάδα που έχει δημιουργηθεί για να σε βοηθήσει με τίτλο “Βίγκαν σε 10 Εβδομάδες”.  Είναι μια φιλόξενη κοινότητα που έχει δημιουργηθεί ειδικά για τους συμμετέχοντες αυτού του προγράμματος. Ειδικά για εσένα δηλαδή!

Με το πρόγραμμα “Βίγκαν σε 10 Εβδομάδες” θα έχεις:

  • Εύκολες και χορταστικές βίγκαν συνταγές
  • Βοηθητικές συμβουλές που ευχόμαστε να ξέραμε κι εμείς όταν γίναμε βίγκαν!
  • Διατροφικές πληροφορίες που μπορείτε να εμπιστευτείτε – από εγγεγραμμένο διαιτολόγο
  • Και πολλά άλλα!

Το “Βίγκαν σε 10 Εβδομάδες” είναι κομμένο και ραμμένο στα ελληνικά δεδομένα. Στόχος του είναι να βοηθήσει και καθοδηγήσει σωστά όσους πραγματικά ενδιαφέρονται με σωστή ενημέρωση, προτάσεις μαγειρικης, βιγκαν προϊόντα και γνώσεις πάνω στη διατροφή.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε την βίγκαν διατροφή αλλά δεν ξέρατε από πού να ξεκινήσετε, μην ανησυχείτε! Πλέον έχετε τη λύση! Σας τα έχουμε όλα εδώ όμορφα και νοικοκυρεμενα! Σε συνεργασία με την ομάδα του Vegan Outreach ήρθε επιτέλους στην Ελλάδα ένα πρότζεκτ που υπάρχει ήδη σε πολλές χώρες του κόσμου, και μάλιστα έχει τεράστια επιτυχία.

Μέσα σε 10 εβδομάδες, μαθαίνουμε μαζί για τα ζώα που θα σώσουμε επιλέγοντας την βίγκαν διατροφή, ανακαλύπτουμε υπέροχες συνταγές, και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας βοηθήσουν να κάνουμε αυτό το ταξίδι για έναν πιο δίκαιο κόσμο ευκολότερο.

Βίγκαν σε 10 Εβδομάδες: https://veganoutreach.org/mc10wgr 

Αν σου άρεσε αυτό το άρθρο κάνε κλικ εδώ και μοιράσου το με τους φίλους σου! Αν σου άρεσε αυτό το άρθρο κάνε κλικ εδώ και μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια