Περιβάλλον

Ο περισσότερος κόσμος έχει συνδέσει τις φραγκοσυκιές αποκλειστικά με τα φραγκόσυκα. Το καλοκαιρινό φρούτο που θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα super foods. Η φραγκοσυκιά, εκτός από τα φραγκόσυκα θα μας δίνει πλέον και κάτι ακόμη. Βίγκαν δέρμα!
Το να χάνεις το σκύλο ή τη γάτα σου είναι κάτι εξαιρετικά επώδυνο. Αγωνία, ανησυχία και συνεχής αναζήτηση. Ανάλογη είναι και η αγωνία όταν βρίσκεις ένα χαμένο ζώο και δεν μπορείς να εντοπίσεις τον κηδεμόνα του. Σκεφτήκαμε λοιπόν πόσο χρήσιμο θα ήταν να έχουμε ένα δωρεάν κεντρικό site στο οποίο να “συναντιούνται” εκείνοι που βρήκαν ένα κατοικίδιο με εκείνους που το έχασαν.
Ανθεκτικά, όμορφα και φυσικά χειροποίητα σκεύη από καρύδα! Συνδυάζοντας τη φιλοσοφία του zero waste με την υψηλή αισθητική!
Το Sillage ξεκίνησε το 2013 σαν ένα κατάστημα με φυτικά καλλυντικά και αρώματα. Το όνομα φυσικά δεν ήταν τυχαίο! Sillage είναι το αόρατο αποτύπωμα που αφήνεις με το άρωμα σου περπατώντας ή όταν φεύγεις από ένα χώρο.
Πώς μια διαφορετική προσέγγιση θα μπορούσε να συμβάλει στην κατανόηση των πλεονεκτημάτων της φυτικής διατροφής.
Μια στροφή στη βίγκαν διατροφή μπορεί να ωφελήσει το περιβάλλον, την υγεία και την παγκόσμια οικονομία!
Δεν είναι καθόλου δεδομένο ότι η κλιματική αλλαγή θα στρέψει τον κόσμο σε μια βίγκαν διατροφή. Αντιθέτως μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερης έκτασης εκμετάλλευση των ζώων.
Αν οι ΗΠΑ γίνονταν μια βίγκαν χώρα, 350 εκατομμύρια επιπλέον άνθρωποι θα είχαν φαγητό.
Ένας επιχειρηματικός κολοσσός στηρίζει το βιγκανισμό για να σώσει τον πλανήτη.
Πώς η διατροφή με ζωικά προϊόντα προκαλεί τεράστιες ζημιές στον πλανήτη μας.