Πιστεύεις πραγματικά στη φιλοσοφία του zero waste; Θέλεις να έχεις σπίτι σου ξεχωριστά, αλλά ταυτόχρονα φιλικά προς το περιβάλλον, σκεύη και πιατικά. Ή μήπως αναζητάς ένα δώρο που θα κάνει τον παραλήπτη του να ενθουσιαστεί και να μην το ξεχάσει ποτέ;

Ό,τι από τα παραπάνω και αν ισχύει, η σειρά προϊόντων της Ecoconut bowls and natural gifts είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις! Υπέροχα, οικολογικά μπολ από ώριμες καρύδες με χωρητικότητα από 500 - 800 ml και πολύ καλή ποιότητα και αισθητική!

Πρόκειται για χειροποίητα οικολογικά μπολ, τα οποία επεξεργάζονται έμπειροι τεχνίτες. Αφού αφαιρεθεί η ψίχα και το γάλα της καρύδας, αντί να καταστραφεί υφίσταται επεξεργασία, λειαίνεται, διακοσμείται και μετατρέπεται σε ένα μοναδικό zero waste σκεύος.

Ανθεκτικό, όμορφο, με ελάχιστο βάρος ένα σκεύος από καρύδα δεν είναι απλώς ένα χρηστικό αντικείμενο ή ένα οικολογικό προϊόν. Είναι ταυτόχρονα μια συνειδητή επιλογή για έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Είναι μια δήλωση αγάπης προς τη φύση και το περιβάλλον. Μια προσπάθεια να δείξουμε ότι η απόλαυση και η καθημερινή ευκολία όχι απλώς δεν έρχεται σε αντίθεση αλλά συμπληρώνει και συμβαδίζει με τον σεβασμό προς τον πλανήτη μας.

Για να αποκτήσετε τα μοναδικά σκεύη από καρύδες της Ecoconut bowls and natural gifts στείλτε μήνυμα στη σελίδα τους στο Facebook: facebook.com/Ecoconutbowls ή επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό τους κατάστημα: https://www.jamjar.gr/store/ecoconutbowls - Τηλ. επικοινωνιας: 6980430270

Αν σου άρεσε αυτό το άρθρο κάνε κλικ εδώ και μοιράσου το με τους φίλους σου! Αν σου άρεσε αυτό το άρθρο κάνε κλικ εδώ και μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια