Υγεία

Αν και όλοι οι βίγκαν γνωρίζουμε τα προϊόντα της Veganact, μέχρι πρόσφατα δεν ήταν και τόσο εύκολο να τα απολαύσουμε. Η πλειοψηφία των προϊόντων κατέληγε στις αγορές του εξωτερικού και εμείς έπρεπε να περιμένουμε αν και πότε θα τα έφερνε το κατάστημα βιολογικών της γειτονιάς μας. Ευτυχώς σε πολλά καταστήματα από αυτά υπήρχαν και έτσι […]
Υπάρχουν δύο κατηγορίες κρεατοφάγων. Αυτοί που θεωρούν ότι τα βίγκαν πιάτα δεν μπορούν να υπερέχουν σε σχέση με όσα περιέχουν ζωικά. Και εκείνοι που έχουν φάει στο λάιμ bistro.
Αν και όλοι γνωρίζουμε τα καλοκαιρινά φραγκόσυκα , δεν ισχύει το ίδιο για το χειμωνιάτικο, ή αλλιώς άγριο, φραγκόσυκο.
Οι πωλήσεις βίγκαν προϊόντων αυξάνονται συνεχώς. Παρόλα αυτά δεν είναι οι χορτοφάγοι εκείνοι στους οποίους οφείλεται η αύξηση αυτή!
Oμάδα ερευνητών εντόπισε σύνδεση ενός αλλεργιογόνου στο κόκκινο κρέας με την συσσώρευση πλάκας στις αρτηρίες της καρδιάς.
Τα πιο πρόσφατα ευρήματα για τα οφέλη της φυτικής διατροφής στην ανθρώπινη υγεία που παρουσιάστηκαν σε πρόσφατο συνέδριο στις ΗΠΑ.
Το πρώτο βίγκαν ποδοσφαιρικό σωματείο στον κόσμο ονομάζεται Forest Green.
Η χορτοφαγία ωφελεί τη σεξουαλική δραστηριότητα! Ο James Cameron είναι ο παραγωγός του ντοκιμαντέρ The Game Changers το οποίο αποκαλύπτει τα τεράστια οφέλη της χορτοφαγίας.
Είναι τελικά ασφαλές να μεγαλώνουμε βίγκαν παιδιά; Τι λένε οι ειδικοί;
Αυτό που πραγματικά εξασφαλίζει υγιές δέρμα είναι η διατροφή μας, αφού το δέρμα αντανακλά σχεδόν πάντα ό,τι υπάρχει στο σώμα.