Πολλές φορές είναι δύσκολο για έναν βίγκαν να βρει έτοιμο φαγητό. Αν θέλεις να πάρεις κάτι έτοιμο από το σούπερ μάρκετ, οι επιλογές είναι σχεδόν ανύπαρκτες. Αλλά εκεί που πας να απογοητευτείς και σκέφτεσαι ότι πρέπει να μαγειρέψεις ή να παραγγείλεις απ' έξω, έρχεται η σανίδα σωτηρίας! Η ελληνικότατη εταιρεία Palliria και οι μεσογειακές σπιτικές συνταγές της!Κακά τα ψέμματα. Η Palirria είναι ίσως η μόνη εταιρεία που διαθέτει τόσο μεγάλη ποικιλία προϊόντων που απευθύνονται στους vegan καταναλωτές. Προϊόντα που βασίζονται στα όσπρια και τα λαχανικά τα οποία αποτελούν τον πυρήνα της αυθεντικής ελληνικής κουζίνας και φυσικά vegan διατροφής.

Ανάμεσα στις πολλές διαφορετικές γεύσεις, εκείνη που πάντοτε ξεχωρίζει είναι τα Ντολμαδάκια γιαλαντζί. Το πιάτο που μας έχει βγάλει κάθε φορά ασπροπρόσωπους/ες. Είτε θέλαμε ένα γρήγορο γεύμα, είτε θέλαμε να προσφέρουμε σε κάποιον κάτι νόστιμο αλλά ταυτόχρονα ελαφρύ και υγιεινό.

Ευτυχώς η Palirria δεν κάνει εκπτώσεις σε ό,τι αφορά την ποιότητα τους. Η συνταγή τους παραμένει αναλλοίωτη στον χρόνο. Ακόμη και σήμερα ακολουθείται ο παραδοσιακός τρόπος παραγωγής τους, όπως  το 1957 όταν πρωτοξεκίνησαν. Τυλίγονται ένα-ένα στο χέρι από το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας. Συνολικά τυλίγονται καθημερινά 1,600,000 ντολμαδάκια! Έπειτα κλείνονται αεροστεγώς στις συσκευασίες τους και μαγειρεύονται μέσα σε αυτές προκειμένου να αποστειρωθούν!

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι, πρόσφατα, τα Ντολμαδάκια γιαλαντζί  Palirria, απέσπασαν μια σημαντική διάκριση. Αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την υψηλή τους ποιότητά βραβεύτηκαν με το χρυσό βραβείο στα Vegan Awards 2020 στην κατηγορία Food & Beverage Products without Certification. Άλλη μια επιβεβαίωση της ποιότητας των προϊόντων Palirria που προέρχεται αυτή τη φορά από την vegan κοινότητα!


Και αν πιστεύατε ότι κάτι τόσο καλό όσο τα ντολμαδάκια Palirria δεν μπορούσε να γίνει καλύτερο, λυπόμαστε αλλά κάνατε λάθος! Η εταιρεία έχει δημιουργήσει για εμάς 2 επιπλέον vegan συνταγές ντολμάδων με διαφορετικές γεμίσεις, παντρεύοντας την παράδοση με τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις. Οι νέες αυτές συνταγές είναι τα «Γλυκοπικάντικα Ντολμαδάκια με ρύζι & πιπεράκια» και τα «Ντολμαδάκια με τρίχρωμη κινόα»!

Λίγα λόγια για την Palirria

Η εταιρεία «Palirria» παράγει από το 1957 υγιεινά και νόστιμα προϊόντα υψηλής ποιότητας. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο Έλληνα  εξαγωγέα  έτοιμων γευμάτων και αποτελεί το Νο1 παραγωγό Ντολμά στον κόσμο, με βραβεύσεις από  διεθνείς οργανισμούς. Σήμερα, εξακολουθώντας να έχει ως επίκεντρο την ποιότητα και τη γεύση, προσφέρει μια μεγάλη γκάμα έτοιμων γευμάτων, εμπνευσμένα από την Ελληνική και τη Μεσογειακή Κουζίνα.

Αν σου άρεσε αυτό το άρθρο κάνε κλικ εδώ και μοιράσου το με τους φίλους σου! Αν σου άρεσε αυτό το άρθρο κάνε κλικ εδώ και μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια