ΠΡΟΣΟΧΗ: Μόλις κάνετε την πρώτη σας καταχώρηση, στείλτε μήνυμα στη σελίδα των Greek Vegans με το προϊόν που ανεβάσατε ώστε να είμαστε σίγουροι ότι περνάνε σωστά οι καταχωρήσεις σας.

 

Κέρδισε βίγκαν δώρα σκανάροντας συσκευασμένα τρόφιμα με το κινητό σου! Κατέβασε την εφαρμογή Vegan Scanner - https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.greekvegans.veganscanner (προς το παρόν μόνο για Android). Για τους όρους του διαγωνισμού κάνε κλικ εδώ: https://www.greekvegans.gr/ethics/oroi-diagonismou.

Πόσες φορές δεν έχουμε αναρωτηθεί αν ένα τρόφιμο είναι βίγκαν ή όχι; Πόσες φορές δεν έχει χρειαστεί να διαβάσουμε με προσοχή τα συστατικά σε ένα πακέτο μπισκότα ή σε ένα αναψυκτικό  προκειμένου να αποκρυπτογραφήσουμε αν το τάδε συστατικό είναι ζωικό ή φυτικό;

Ευτυχώς, μια νέα εφαρμογή δίνει λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα! Χρησιμοποιώντας τον Vegan Scanner αρκεί απλώς να σκανάρεις το barcode ενός συσκευασμένου τροφίμου ή αναψυκτικού και αμέσως θα σε ενημερώσει αν είναι βίγκαν, αν περιέχει φοινικέλαιο ή αν έχει κάποιο συστατικό που το κάνει μη βίγκαν!

Αν και ήδη υπάρχουν χιλιάδες τρόφιμα στη βάση δεδομένων του Vegan Scanner, στόχος μας είναι να προσθέσουμε όσο γίνεται περισσότερα. Για το λόγο αυτό, αν ένα προϊόν δεν είναι ήδη καταχωρημένο ο Vegan Scanner σε ρωτάει αν θέλεις να το καταχωρείς εσύ.

Αν απαντήσεις ΝΑΙ, χρειάζεται να βγάλεις φωτογραφία τα συστατικά και τη συσκευασία του προϊόντος και να επιλέξεις:

Α. Αν το τρόφιμο/αναψυκτικό είναι βίγκαν

Β. Αν το τρόφιμο/αναψυκτικό είναι βίγκαν αλλά έχει φοινικέλαιο

Γ. Αν το τρόφιμο/αναψυκτικό δεν είναι βίγκαν. Οπότε και θα σου ζητηθεί να γράψεις ποιο συστατικό κάνει το προϊόν μη βίγκαν.

Δες εδώ πώς λειτουργεί η εφαρμογή:

Μόλις καταχωρήσεις το προϊόν, εμείς θα το ελέγξουμε και αν είναι όλα σωστά θα το περάσουμε στη βάση δεδομένων. Με αυτόν τον τρόπο θα βοηθήσεις και όλους τους υπόλοιπους βίγκαν που θα γνωρίζουν πλέον και για το συγκεκριμένο προϊόν αν είναι βίγκαν ή όχι.

Όσο περισσότερες καταχωρήσεις κάνεις, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να κερδίσεις gift boxes με τις λιχουδιές της Veganact!

Κάθε gift box περιέχει:

1 συσκευασία genius Burger

1 συσκευασία Genius Nugget

1 συσκευασία Genius Kebab

1 συσκευασία Genius Balls

1 Συσκευασία Genius Cordon Bleu

1 Συσκευασία Σνίτσελ Λαχανικών με Superfoods

1 συσκευασία vegan Kροκέτες

Αν είσαι αυτός/η που θα σκανάρει/καταχωρήσει τα περισσότερα προϊόντα μέχρι τις 31/05/2021 θα κερδίσεις τρία gift boxes. Αν καταχωρήσεις τα δεύτερα περισσότερα θα πάρεις δύο gift boxes ενώ το άτομο με τις τρίτες περισσότερες καταχωρήσεις θα κερδίσει ένα gift box της Veganact!

Μην περιμένεις λοιπόν. Κατέβασε την εφαρμογή εδώ και ξεκίνα να σκανάρεις προϊόντα. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια στείλε μήνυμα στη σελίδα των Greek Vegans!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μόλις κάνετε την πρώτη σας καταχώρηση, στείλτε μήνυμα στη σελίδα των Greek Vegans με το προϊόν που ανεβάσατε ώστε να είμαστε σίγουροι ότι περνάνε σωστά οι καταχωρήσεις σας.

Για να δεις τους όρους του διαγωνισμού, κάνε κλικ εδώ: https://www.greekvegans.gr/ethics/oroi-diagonismou

Λήξη διαγωνισμού: 31/05/2021

 

Αν σου άρεσε αυτό το άρθρο κάνε κλικ εδώ και μοιράσου το με τους φίλους σου! Αν σου άρεσε αυτό το άρθρο κάνε κλικ εδώ και μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια