ΠΡΟΣΟΧΗ: Μόλις κάνετε την πρώτη σας καταχώρηση, στείλτε μήνυμα στη σελίδα των Greek Vegans με το προϊόν που ανεβάσατε ώστε να είμαστε σίγουροι ότι περνάνε σωστά οι καταχωρήσεις σας.

Για κάθε πληροφορία ή διευκρίνηση σχετικά με τον διαγωνισμό στείλτε μήνυμα στη σελίδα των Greek Vegans στο Facebook.

Ο διαγωνισμός λήγει στις 23.59 31 Μαΐου 2021.

Νικητές/νικήτριες του διαγωνισμού θα είναι τα άτομα με τις περισσότερες έγκυρες καταχωρήσεις προϊόντων μέσω της εφαρμογής Vegan Scanner. Ανάλογα με τον αριθμό των έγκυρων καταχωρήσεων ο κάθε νικητής θα κερδίσει το πρώτο, δεύτερο, τρίτο κ.ο.κ. δώρο.

Δες εδώ πώς λειτουργεί η εφαρμογή:

Έγκυρες καταχωρήσεις είναι εκείνες που αφορούν τρόφιμα, αναψυκτικά και χυμούς.

Άλλα προϊόντα όπως μη τρόφιμα, αλκοολούχα ποτά, κρασιά κλπ. δεν θεωρούνται έγκυρες καταχωρήσεις και απορρίπτονται.

Επίσης δεν λαμβάνονται υπόψη καταχωρήσεις τροφίμων όπου είναι εξ' αρχής σαφές ότι είναι ή δεν είναι βίγκαν. Για παράδειγμα δεν έχει νόημα να καταχωρούμε εμφιαλωμένα νερά, γιαούρτια ή γαλακτοκομικά, κοτομπουκιές ή αλλαντικά, συσκευασίες ρυζιού, οσπρίων, των περισσότερων ζυμαρικών κλπ. Στόχος της εφαρμογής είναι να διευκολύνει τον χρήστη όπου υπάρχει αμφιβολία. Όταν ένα προϊόν είναι ξεκάθαρα βίγκαν ή μη βίγκαν, όπως για παράδειγμα ένα σοκολατούχο γάλα ή ένα πακέτο ρεβίθια, δεν έχουμε λόγο να το καταχωρήσουμε.

Για να είναι έγκυρη μία καταχώρηση πρέπει να είναι ευδιάκριτα τα συστατικά στη φωτογραφία που θα ληφθεί. Καταχωρήσεις με θολές και γενικώς μη ευκρινείς φωτογραφίες απορρίπτονται.

Όλες οι καταχωρήσεις προϊόντων ελέγχονται πριν εγκριθούν και περάσουν στη βάση δεδομένων της εφαρμογής. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και αν γίνει λάθος κατηγοριοποίηση, η ομάδα των Greek Vegans θα τη διορθώσει.

Συνεπώς, ακόμη και αν ένα προϊόν καταχωρηθεί σε λανθασμένη κατηγορία, για παράδειγμα ότι δεν είναι βίγκαν ενώ στην πραγματικότητα είναι, η καταχώρηση θεωρείται έγκυρη εφόσον οι φωτογραφίες που το συνοδεύει είναι ευκρινείς. Αντιθέτως, μια σωστή καταχώρηση όπου όμως δεν συνοδεύεται από ευκρινείς φωτογραφίες θα απορριφθεί. Και αυτό διότι δεν είναι δυνατόν να ελεγχθεί αν όντως πρόκειται για βίγκαν ή μη βίγκαν προϊόν.

Σε ό,τι αφορά τα δώρα που αποτελούν προϊόντα κατάψυξης η παραλαβή τους θα γίνει αποκλειστικά από την Αθήνα.

Αν σου άρεσε αυτό το άρθρο κάνε κλικ εδώ και μοιράσου το με τους φίλους σου! Αν σου άρεσε αυτό το άρθρο κάνε κλικ εδώ και μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια