Όποτε γίνει μία συζήτηση για το πόσο κακοποιούνται τα ζώα στις κτηνοτροφικές μονάδες, είναι βέβαιο ότι θα χρησιμοποιηθεί το επιχείρημα στον τίτλο του άρθρου. Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην προμηθεύεται κρέας αποκλειστικά από δικό του άνθρωπο στο χωριό.

Αναρωτιέται κανείς πως επιβιώνουν οικονομικά όλες αυτές οι κτηνοτροφικές μονάδες και τα κρεοπωλεία στην Ελλάδα. Και για ποιο λόγο αφού όλοι αγοράζουν κρέας από το χωριό η Ελλάδα εισάγει το 80% του κρέατος που καταναλώνει.

Πασχαλινή σφαγή στην ελληνική επαρχεία - Easter slaughter in t...

(Scroll down for English)Στο παρακάτω βίντεο, μια παρέα αντρών σφάζει ένα κατσικάκι στην ελληνική ύπαιθρο.Αυτή είναι η συμπεριφορά και το λεξιλόγιο που χρησιμοποιούν όσοι δολοφονουν ζώα – είτε μεμονωμένα σε κάποιο χωράφι – είτε μαζικά σε κάποιο σφαγείο.Αν το θύμα στο βίντεο αφορούσε άνθρωπο, σκύλο ή γάτα η δίωξη ηλ. εγκλήματος και η εισαγγελία θα είχαν κινητοποιηθεί. Ζώα δύο ταχυτήτων. Νόμοι δύο ταχυτήτων. Όλα φτιαγμένα κατά πως μας βολεύει και ο σπισισιμός σε όλο του το μεγαλείο....Μη στηρίζεις τον σπισισιμό! Μη στηρίζεις τη βία! Το να τρως ζώα σημαίνει να τα δολοφονείς!GO VEGAN! FREE 269!In the following video a group of men slaughters a baby goat in the Greek countryside.Their behavior is the common behavior of those who murder animals – either as an isolated incident in a field - or en mass in a slaughterhouse.If the victim in the video was a human, a dog or a cat the district attorney would have interfered. Different animals. Different laws. All made as it serves us and speciesism reigns…Don’t support speciesism! Don’t support violence! Eating animals means murdering them!GO VEGAN! FREE 269!

Posted by 269Life Athens - Greece on Monday, April 25, 2016

Καταρχάς να τονίσουμε ότι το πρόβλημα δεν είναι αν τρώτε ζώα από εκτροφεία ή από το σπίτι σας. Το πρόβλημα, βασικά, είναι ότι τρώτε ζώα, δηλαδή σκοτώνετε πλάσματα που νιώθουν, πονάνε και υποφέρουν όπως εμείς. Γιατί, ακόμη και αν προσέχει ο κτηνοτρόφος τα ζώα σαν παιδιά του, αποκλείεται η θανάτωση τους να γίνεται με τρόπο που θα θέλατε να πεθάνει ο σκύλος σας για παράδειγμα.

Αλλά, τελοσπάντων, ας δεχθούμε ότι τρώτε κρέας από δικά σας ζώα. Αυτό, πρακτικά, σημαίνει ότι δεν παραγγέλνετε απ' έξω, ούτε πάτε ποτέ σε εστιατόρια. Δεν παίρνετε γαλοπούλα τα Χριστούγεννα, ούτε αγοράζετε αλλαντικά από το σούπερ μάρκετ. Ούτε τρώτε ψάρια. Και, φυσικά, όταν σας καλέσουν φίλοι σας για φαγητό παίρνετε και το φαγητό σας μαζί.

Είναι, συνεπώς, ηλίου φαεινότερον γιατί θα πρέπει να αποφεύγετε το επιχείρημα του κρέατος από το χωριό…

Δείτε επίσης: www.facebook.com/269lifeGreece/videos/720567054774523

Διαβάστε: Μαθητής ετών 17: Κυρία, αυτό το έσωσα δεν θα το σφάξω ποτέ!

Αν σου άρεσε αυτό το άρθρο κάνε κλικ εδώ και μοιράσου το με τους φίλους σου! Αν σου άρεσε αυτό το άρθρο κάνε κλικ εδώ και μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια