Όποτε γίνει μία συζήτηση για το πόσο κακοποιούνται τα ζώα στις κτηνοτροφικές μονάδες, είναι βέβαιο ότι θα χρησιμοποιηθεί το επιχείρημα στον τίτλο του άρθρου. Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην προμηθεύεται κρέας αποκλειστικά από δικό του άνθρωπο στο χωριό.

Αναρωτιέται κανείς πως επιβιώνουν οικονομικά όλες αυτές οι κτηνοτροφικές μονάδες και τα κρεοπωλεία στην Ελλάδα. Και για ποιο λόγο αφού όλοι αγοράζουν κρέας από το χωριό η Ελλάδα εισάγει το 80% του κρέατος που καταναλώνει.

https://www.facebook.com/269lifeGreece/videos/597808180383745

Καταρχάς να τονίσουμε ότι το πρόβλημα δεν είναι αν τρώτε ζώα από εκτροφεία ή από το σπίτι σας. Το πρόβλημα, βασικά, είναι ότι τρώτε ζώα, δηλαδή σκοτώνετε πλάσματα που νιώθουν, πονάνε και υποφέρουν όπως εμείς. Γιατί, ακόμη και αν προσέχει ο κτηνοτρόφος τα ζώα σαν παιδιά του, αποκλείεται η θανάτωση τους να γίνεται με τρόπο που θα θέλατε να πεθάνει ο σκύλος σας για παράδειγμα.

Αλλά, τελοσπάντων, ας δεχθούμε ότι τρώτε κρέας από δικά σας ζώα. Αυτό, πρακτικά, σημαίνει ότι δεν παραγγέλνετε απ' έξω, ούτε πάτε ποτέ σε εστιατόρια. Δεν παίρνετε γαλοπούλα τα Χριστούγεννα, ούτε αγοράζετε αλλαντικά από το σούπερ μάρκετ. Ούτε τρώτε ψάρια. Και, φυσικά, όταν σας καλέσουν φίλοι σας για φαγητό παίρνετε και το φαγητό σας μαζί.

Είναι, συνεπώς, ηλίου φαεινότερον γιατί θα πρέπει να αποφεύγετε το επιχείρημα του κρέατος από το χωριό…

Δείτε επίσης: www.facebook.com/269lifeGreece/videos/720567054774523

Διαβάστε: Μαθητής ετών 17: Κυρία, αυτό το έσωσα δεν θα το σφάξω ποτέ!

Αν σου άρεσε αυτό το άρθρο κάνε κλικ εδώ και μοιράσου το με τους φίλους σου! Αν σου άρεσε αυτό το άρθρο κάνε κλικ εδώ και μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια