Η πλειονότητα των διαφημίσεων που εμφανίζονται στο site μας προέρχονται από το δίκτυο Adsense της Google. Αυτό σημαίνει ότι δεν επιλέγουμε εμείς ποια εταιρεία/διαφήμιση θα εμφανιστεί.

Αντιθέτως η Google εμφανίζει με βάση τα ενδιαφέροντα και το ποια άλλα site έχει επισκεφθεί ο κάθε χρήστης.

Όπως καταλαβαίνει κανείς έχουμε βάλει φίλτρα ώστε να μην εμφανίζονται διαφημίσεις για ζωικά προϊόντα, δερμάτινα κλπ. Κάποιες φορές όμως, απ' ό,τι μαθαίνουμε εμφανίζονται και διαφημίσεις από τέτοια προϊόντα.

Αν δεν πρόκειται για κάποιο σφάλμα του συστήματος της Google, το φαινόμενο ενδέχεται να οφείλεται στις σελίδες που έχει επισκεφθεί ο χρήστης προηγουμένως. Αν για παράδειγμα έχει δει σελίδες με αλλαντικά ή ζωικά τρόφιμα, ενδέχεται να δει σχετικές διαφημίσεις με αυτά.

Σε κάθε περίπτωση, αν εντοπίσετε τέτοιες διαφημίσεις σας παρακαλούμε να βγάλετε ένα screenshot και να μας το στείλετε. Είτε στο e-mail μας είτε ως μήνυμα στη σελίδα. Με αυτόν τον τρόπο μας βοηθάτε να τις αφαιρέσουμε και αυτές.

Σας ευχαριστούμε!

Αν σου άρεσε αυτό το άρθρο κάνε κλικ εδώ και μοιράσου το με τους φίλους σου! Αν σου άρεσε αυτό το άρθρο κάνε κλικ εδώ και μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια