Greek Vegans

Βίγκαν “τυρένια” σάλτσα για nachos

Βάζουμε τα κάσιους να μουλιάζουν σε νερό για μερικές ώρες ώστε να μαλακώσουν

Τοποθετούμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ (αφού κόψουμε σε μικρά κομματάκια και την πιπεριά) και προσθέτουμε 2 ½ κούπες νερό. Πολτοποιούμε τα υλικά μέχρι το μείγμα να πάρει μία κρεμώδη υφή.

Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα κατσαρολάκι και προσθέτουμε το υπόλοιπο νερό. Ανάβουμε το μάτι σε μέτρια φωτιά. Ζεσταίνουμε το μείγμα για περίπου 20 λεπτά. Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να ανακατεύουμε το μείγμα διαρκώς για να μην καεί ο πάτος της κατσαρόλας. Αφού περάσουν τα 20 λεπτά η sauce είναι έτοιμη!

Πηγή φωτογραφίας: flickr.com/photos/indraw/5968863751

TIPS:

Η σάλτσα αυτή θέλουμε να βγει με «τυρένια υφή», λευκή στο χρώμα και φυσικά γευστική. Επίσης, μπορεί να συνοδεύσει εκτός από τα nachos και άλλες συνταγές, όπως π.χ. ζυμαρικά, sticks λαχανικών, κριτσίνια.

Πηγή: http://www.geniuskitchen.com/recipe/best-vegan-nacho-cheese-sauce-296110

Exit mobile version