Greek Vegans

Τηγανίτες νόστιμες, τραγανές & vegan

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά με έναν αυγοδάρτη για 5′ και τα αφήνουμε να σταθούν για 15’

Σε ένα τηγάνι προσθέτουμε 150 γρ. λάδι και όταν ζεσταθεί καλά με ένα κουτάλι ρίχνουμε με προσοχή όσα μπορούμε να χωρέσουμε στο τηγάνι

Όταν ροδίσουν από την μια πλευρά, τα γυρίζουμε από την άλλη

Όταν ψηθούν τις ακουμπάμε σε ένα κομμάτι χαρτί κουζίνας

Όταν έχουν όλες ψηθεί τις σερβίρουμε με μέλι, μαρμελάδα, άχνη, κανέλα ή και σκέτες



ΠΗΓΗ: Συνταγές της νόνας

Exit mobile version