Greek Vegans

Vegan Προϊόντα από το SimplyVegan.gr: Το Vegan Super Market

Το να είσαι βίγκαν στην Ελλάδα δεν είναι πάντοτε εύκολο. Αν και στον τομέα των εστιατορίων τα πράγματα έχουν βελτιωθεί αρκετά, το ζήτημα των καθημερινών αγορών συχνά παραμένει πρόβλημα.

Αν και τα σούπερ μάρκετ έχουν, ευτυχώς, ξεκινήσει να φέρνουν βίγκαν επιλογές, η ποικιλία παραμένει περιορισμένη. Για να μην μιλήσουμε για το κόστος. Με εξαίρεση κάποια προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, τα βίγκαν προϊόντα είναι, σχεδόν πάντα, ακριβότερα.

Συχνά λοιπόν ο βίγκαν αναγκάζεται να πάει σε περισσότερα από ένα σούπερ μάρκετ. Και, πολλές φορές, να περάσει και από ένα δύο βιολογικά καταστήματα. Μάλιστα κάποια προϊόντα δεν υπάρχουν σχεδόν πουθενά. Βίγκαν προφυλακτικά για παράδειγμα. Τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα για όσους μένουν εκτός μεγάλων πόλεων. Εκεί οι επιλογές είναι σχεδόν μηδενικές. 

Vegan Προφυλακτικά

Το πρόβλημα ήρθε να λύσει το SimplyVegan.gr. To πρώτο ελληνικό vegan super market! Όποιο vegan προϊόν και αν ψάχνετε, το SimplyVegan.gr θα το έχει σε περισσότερες από μία εκδοχές.

Είτε πρόκειται για φυτικά γάλατα, είτε για αλλαντικά, είτε για φυτικά κρέατα, είτε για νουτέλες, είτε για καθαριστικά, είτε είτε είτε… Το να μην βρείτε αυτό που θέλετε είναι μάλλον απίθανο. Και μάλιστα συνεχώς προσθέτει νέα vegan προϊόντα. Ακόμη και αν δεν βρείτε την εκδοχή του προϊόντος που θέλετε, π.χ. ένα γλυκαντικό συγκεκριμένης μάρκας, πιθανότατα την επόμενη μέρα να το εντοπίσετε!

Μάλιστα είναι το μόνο ηλεκτρονικό κατάστημα που έχει όλη την γκάμα προϊόντων της Veganact. Και σε ό,τι αφορά τα φυτικά κρέατα αλλά και τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρείας!

Παράλληλα όμως στο SimplyVegan.gr, εκτός από όλα τα υπόλοιπα, θα βρείτε και πάρα πολλά από τα προϊόντα της Trofeas Vegan!

Ναι, δεν διαβάσατε λάθος. Αν θέλετε να απολαύσετε τις μοναδικές βίγκαν μπουγάτσες ή τα βίγκαν λουκανικοπιτάκια και τυροπιτάκια του Τροφέα, το SimplyVegan.gr τα φέρνει σπίτι σας με ένα κλικ!

Όπως καταλαβαίνετε, το SimplyVegan.gr δεν είναι ένα απλό eshop. Είναι, κυριολεκτικά, ένα βίγκαν σούπερ μάρκετ με απίστευτες τιμές και τεράστια ποικιλία vegan προϊόντων. Πουθενά αλλού δεν θα βρείτε τόσα πολλά φυτικά προϊόντα, από τόσες διαφορετικές εταιρείες και σε τόσο χαμηλό κόστος.

Επιπλέον, σε αντίθεση με άλλα καταστήματα, το SimplyVegan.gr στέλνει τα προϊόντα του σε όλη την Ελλάδα. Εξαίρεση αποτελούν μόνο τα προϊόντα ψυγείου και κατάψυξης τα οποία, προς το παρόν, στέλνονται μόνο σε δήμους και περιοχές της Αθήνας. Όλα τα υπόλοιπα προϊόντα από την ποικιλία του όμως, π.χ. φυτικά γάλατα, γλυκαντικά, νουτέλες, δημητριακά πρωϊνού κλπ. μπορείτε να τα παραγγείλετε σε όποιο μέρος της Ελλάδας κι αν ζείτε.

Exit mobile version