Greek Vegans

Γίνε Βίγκαν Chef στο ΙΕΚ ΣΒΙΕ!

Είσαι βίγκαν και σε ενδιαφέρει να ασχοληθείς επαγγελματικά με την μαγειρική; Θέλεις να δείξεις σε όλους ότι υπάρχουν φανταστικές γεύσεις και παρασκευές φαγητών που δεν περιέχουν τίποτα ζωικό;

Τότε έχουμε πολύ καλά νέα για εσένα. Το ΙΕΚ ΣΒΙΕ δημιούργησε για εσένα την πρώτη Σχολή Vegan Chef στην Ελλάδα! Ναι λοιπόν, η πρώτη σχολή βίγκαν μαγειρικής είναι πλέον γεγονός! Και αν αναρωτιέσαι για το ποιος θα σε διδάξει, τα νέα είναι ακόμη καλύτερα.

Μέντορας σου θα είναι ο Vegan Chef Νίκος Γαϊτάνος αλλά και η dream team της ελληνικής vegan μαγειρικής! Με άλλα λόγια μια έμπειρη ομάδα επαγγελματιών θα σε μυήσει στα μυστικά της αποκλειστικά χορτοφαγικής διατροφής. Βέβαια οι γνώσεις που θα αποκομίσεις δεν θα περιοριστούν μόνο στην παρασκευή χορτοφαγικών πιάτων και γλυκών.

Ταυτόχρονα θα διδαχθείς ειδικές τεχνικές και συνταγές, πώς να δημιουργείς vegan menu για χώρους εστίασης, θα αποκτήσεις μοναδικές γνώσεις και δεξιότητες στα αντικείμενα της χορτοφαγικής δίαιτας – διατροφής, της μακροβιοτικής, της ωμοφαγίας, της μανιταρογνωσίας και της βιολογικής – βιοδυναμικής γεωργίας.

Το Πιστοποιμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα έχει διάρκεια δύο (2) ετών, ενός (1) έτους ή έξι (6) μηνών και προσφέρεται τόσο ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ (hands-on) όσο και ONLINE.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του Προγράμματος, οι απόφοιτοι αποκτούν ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ Vegan Chef και θα μπορείς να εργαστείς σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, catering, διαιτολογικά κέντρα, κρουαζιερόπλοια, casinos, φορείς παροχής υπηρεσιών υγείας και άλλες επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργάζεται ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΣΒΙΕ.

Επίσης πολλοί vegan chef επιλέγουν να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση. Οπότε να θυμάσαι ότι θα έχεις και αυτή την επαγγελματική επιλογή!

Δηλώσεις συμμετοχής
Hλεκτρονικά στη σελίδα: https://www.sbie.edu.gr/seminars/seminario-vegan-chef
Τηλεφωνικά στο 210 32 32 323, Δευτέρα ως Παρασκευή, 8:30 – 20:30.
Μέσω επίσκεψης στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΣΒΙΕ, Πλ. Κάνιγγος 15-17, Αθήνα.

Exit mobile version