Αν και όλοι οι βίγκαν γνωρίζουμε τα προϊόντα της Veganact, μέχρι πρόσφατα δεν ήταν και τόσο εύκολο να τα απολαύσουμε. Η πλειοψηφία των προϊόντων κατέληγε στις αγορές του εξωτερικού και εμείς έπρεπε να περιμένουμε αν και πότε θα τα έφερνε το κατάστημα βιολογικών της γειτονιάς μας. Ευτυχώς σε πολλά καταστήματα από αυτά υπήρχαν και έτσι τα γνωρίσαμε.

Σε αυτό βέβαια έφταιγε λιγότερο η ίδια η εταιρεία. Υπήρχε, έως τώρα, η αδυναμία στα σούπερ μάρκετ να κατανοήσουν την ανάγκη ενός μεγάλου και συνεχώς αυξανόμενου καταναλωτικού κοινού για ποιοτικά βίγκαν προϊόντα. Ευτυχώς όμως αυτό σιγά σιγά αλλάζει.

Πλέον τα προϊόντα της Veganact μπορεί να τα βρεί κανείς σε ένα μεγάλο αριθμό σούπερ μάρκετ.

Τα ΑΒ Βασιλόπουλος που δραστηριοποιούνται πανελλαδικά , καθώς και τα καταστήματα ΣΥΝΚΑ που δραστηριοποιούνται στην Κρήτη και τα νησιά του Αιγαίου, αντιμετώπισαν πιο σωστά το θέμα και έχουν πλέον στα ψυγεία τους πολλά από τα προϊόντα της Veganact. (Στον ΑΒ , προς το παρόν υπάρχουν στα μεγάλα καταστήματα αλλά πληροφορηθήκαμε πως πολύ σύντομα θα τα βρίσκουμε σχεδόν παντού).

Επίσης στην ίδια κατεύθυνση κινήθηκε και ο Θανόπουλος στον οποίο όμως, τουλάχιστον προς το παρόν, είδαμε μόνο ένα προιόν .

Ελπίζουμε ότι σύντομα και οι υπόλοιπες αλυσίδες σούπερ μάρκετ θα ακολουθήσουν το παράδειγμα των παραπάνω, γιατί κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως την παρουσία αυτών των προϊόντων στην αγορά, την απαιτεί μια σύγχρονη διατροφική και κοινωνική ανάγκη. Μέχρι τότε όμως θα έχουμε, δυστυχώς, ένα λόγο λιγότερο να τις επισκεπτόμαστε.

Αν σου άρεσε αυτό το άρθρο κάνε κλικ εδώ και μοιράσου το με τους φίλους σου! Αν σου άρεσε αυτό το άρθρο κάνε κλικ εδώ και μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια